Merkur se u Devici nalazi u svom sedištu zbog čega će ovaj tranzit biti izuzetan, jer će Merkur pokazati svoje jako dejstvo. Period je idealan za završavanje dokumentacije, sređivanje papirologije, pisanje i svaki drugi misaoni rad. Sve mora biti tačno i regularno. Ovaj znak je marljiv i u stanju je da kontroliše sam sebe i neprestano se ispravlja kako bi sve bilo završeno u savršenom redu. Merkur u Devici može iskazivati perfekcionizam u poslu. Sve mora biti isplanirano do najsitnijih detalja jer se ništa ne sme oteti kontroli.

Zato, imaćete više živaca da završite sve one poslove koji su dovoljno pipljivi i komplikovani da oduzimaju puno vremena da bi se obavili.

 

Najviše posla imaće knjigovođe i kancelarijski radnici.

 

Ujedno, ovo je period i kada će mnogi posećivati knjižare zbog neophodnih potrepština za školovanje. Treba nabaviti sve (sveske, gumice, šestare, blokove…) a platiti po razumnim cenama, jer znak Device racionalno troše novčane resurse i ništa ne kupuje što mu nije potrebno.

Tako ćete razmišljati i u toku kupovine. Ono što će vam se dopasti mora biti praktično i ne previše skupo.

 

Pošto znak Device predstavlja domaće životinje, neki od vas će se sigurno baviti njima (koze, ovce, živina) i u tome imati uspeha ali i koristi. A ukoliko vaš ljubimac ima neki zdrastveni problem, odvedite ga kod veterinara.

 

Merkur u Devici doneće vam i želju da više jedete zdravu hranu, te ćete se pre odlučivati za, na primer, integralni hleb ili integralna peciva, musli i žitarice, mahunarke, nego za neku masnu hranu.

Vodićete više računa o svom zdravlju te ćete zbog toga koristiti sve one zdrave prehrambene proizvode, a više će se paziriti u prodavnicama zdrave hrane. Čajevi i kafa će se više konzumirati nego obično.

 

Tranzit Merkura u znaku Device, najviše će osetiti osobe kojima je podznak u znaku Blizanaca i Device, s tim što će Device biti posebno angažovane jer Merkur prolazi kroz njihov znak, dok će i Blizanci biti pedantniji i marljiviji nego obično.

Pojačani kontakti sa ljudima iz Hrvatske, Slovnije, Švajcarske i Makedonije.

 

I neke poznate ličnosti imaju u svom horoskopu Merkura u Devici koji najpre predstavlja način njihovog izražavanja i razmišljanja, a to su: Kianu Rivs, Madona,Monika Beluči, Fredi Merkjuri, Majka Tereza, Vitni Hjuston, Šon Koneri, Hju Grant, Sting, Rej Čarls i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *