Mars se ponovo vratio u znak Vodolije gde će ostati do 15.11.2018 godine. Sada će ići direktnim hodom tokom celog tranzita. Energija neće biti blokirana što donosi svakodnevno razna dešavanja, kidanje okova i odlazak nared, ne osvrćući se unazad.

Dok Mars tranzitira znakom Vodolije možete reagovati prebrzo, iznenadno i napadno ili sretati osobe koje imaju takve osobine. Mars u Vodoliji može vas naterati na prenagljene odluke.

Kada je posao u pitanju, Mars u Vodoliji može vam doneti nove i briljantne ideje koje ćete želeti da što pre sprovede u delo. Želećete da pronađete novo i originalno rešenje, kojeg se do sada još niko nije setio. Ukoliko radite samostalno, tj. ako ste nezivsni, onda ćete dobiti najbolje rezultate. Takođe, ako imate odrešene ruke, volite eksperimentisati, radite nešto drugačije, novo i originalno i ako ste spremni na rizik, očekuje vas period velikih uzbuđenja i adrenalina.

Mars u Vodoliji nekima od vas doneće nove siteme rada, promene u organizaciji posla, pa čak i nove kolege. Neki će želeti da pokrenu novi posao, neki da daju otkaz a neki od vas će jednostavno morati da se pomire sa novinama na poslu.

Mars u Vodoliji najbolje deluje kada je u pitanju nov i neobičan posao, pun dinamike i dešavanja. Ukoliko ne radite na takvom poslu, onda su pred vama veoma stresni dani jer u ovom periodu neko će tražiti da budete brži i efikasniji na poslu, tako da ćete teško moći da sve postignete.

 

Pošto sam znak Vodolije predstavlja prijatelje, Mars u Vodoliji može doneti svađe i rasprave sa njima, bez obzira da li je u pitanju prijatelj iz stvarnog života ili sa društvenih mreža.

Mars predstavlja i muškarce, te će oni u ovom periodu više vremena provoditi sa svojim prijateljima, želeće veću slobodu i nezavisnost, a ukoliko to ne mogu dobiti, želeće da raskinu ili prekinu odnos koji ih guši, što je karakteristično za znak Vodolije. Takođe, muškarci će u ovom periodu biti veoma nervozni i nestrpljivi.

Drage dame, u ovom periodu možete upoznati muškarce koji se bave neobičnim zanimanjem, možete upoznati muškarce koji su nestrpljivi i nervozni ili muškarce koji iza sebe imaju brak. U svakom slučaju, u ovom periodu muškarca možete osvojiti samo ako se prema njemu postavite kao prema prijatelju, ako ne pokazujete ljubomoru i ako ga ne sputavate.

 

Znak Vodolije opisuje vozove, tj. Železnicu, avione, helikoptere i dronove. Broj nesreća sa ovim prevoznim sredstvima se može znatno povećati, a ukoliko posedujete dron, pažljivije rukujte sa njim. Takođe, trebalo bi da izbegavate ekstremne sportove, skakanje sa visina, penjanje na visinu bez zaštite, alpinizam, padobranstvo, paraglajding i td. Zemljotresi (Vodolija), uragani (Vodolija), tornada (Vodolija), grad (Vodolija) mogu naneti više štete nego obično.

Izbegavajte popravke električnih uređaja, popravku prekidača, sklopke, kablova i slično jer ovaj tranzit može dovesti nevolje sa strujom.

Kada grmi i seva, budite oprezni i ponašajte se odgovorno prema sebi i ljudima iz svoje neposredne blizine. Podsetite se šta je potrebno da radite u tom slučaju.

 

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe rođene u znaku Škorpije i Ovna, kao i osobe kojima je Ascendent (podznak) u ovim znacima. A Mars će delovati i na Vodolije koje će više nego obično biti ratoborne, sklone svađi, preduzimljive i sa puno više posla. Takođe, moguće su i zdrastvene poteškoće.

 

Mars u Vodoliji u svom horoskopu imaju i neke poznate ličnosti poput: Skarlet Johanson, Džastin Timberlejk, Ema Votson, Adela, Džerard Batler, Elizabeta II, Džon Bon Džovi, Viktor Igo, Keri Grant, Leonardo Da Vinči, Ajrton Sena, Hju Hefner, Lens Armstrong, Šarl Aznavur i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *