Dok Mars bude prolazio znakom Vage, očekuje nas period smanjene poslovne aktivnosti i to posebno one vezane za fizički rad.

Mars u Vagi ne voli da radi, lenj je i ponekad aljkav, te ćete pod njegovim uticajem želeti da “otaljate” posao, ili ako je moguće, da ga izbegnete.

Želećete da uživate u svim blagodetima života.

“Ma, kakav posao sada”, pomislićete, kada već imate mogućnost da se ne zamarate puno.

Naravno, neće baš svima biti tako. Ako je vaš posao vezan za advokaturu i politiku, na primer, imaćete pune ruke posala, ali i moguće neprijatne situacije sa nezgodnim klijentima ili političkim protivnicima.

Ovo nije vreme diplomatije, tako da će mnogi državnici i političari izbegavati pregovore i miroljubiv prilaz problemu, već će pokušati da sukob reše na grub i ratoboran način. Moguća su i stranačka previranja.

 

Najviše problema i provokacija mogu da očekuju trenutno najmiroljubivije zemlje, poput Kine ili Austrije. Pošto je glavni grad Srbije, Beograd, obeležen znakom Vage, njegovi stanovnici mogu očekivati probleme  vezane za gradsku infrastrukturu.

 

Mars u Vagi doneće i puno ljubavnih i bračnih svađa i problema. A rezultat toga biće partnerovo odbijanje i udaljavanje. U najgorem slučaju, možete početi da prezirete suprotan pol ili ćete lakše ulaziti u rasprave uz upotrebu one čuvene rečenice „ Svi ste vi isti“ ili „ Sve ste vi iste“.

U toku ovog perioda može se povećati i broj bračnih svađa koje se mogu završiti i fizičkim sukobom.

Ovaj tranzit možete donekle ublažiti ako poradite na strastvenosti u vašoj vezi.

 

Sam znak Marsa predstavlja muški pol, pa će oni u ovom periodu više voditi računa o svom izgledu, neki će biti veoma privlačni suprotnom polu, a neki mogu postati pravi ženskaroši.

 

Jači pol doterivaće se više nego u prethodnom periodu, želeći time da privuku žensko društvo i osvoje damu koja im se dopada. Ukratko, Mars u Vagi donosi puno muškog udvaranja jer je muškarcu sada potrebno da pronađe partnerku. U tome će najpre uspeti oni muškarci koji se drže prvovernih, klasičnih metoda utvaranja, sa puno romantike, bontona i poštovanja prema partnerki.

 

Ovaj tranzit najviše će osetiti osobe kojima je Ascendent u Ovnu ili Škorpiji, kao i pripadnici ovih znakova. A ukoliko je vaš podznak u Vagi, sigurno vam neće biti lako da u narednom periodu iznesete sve ljubavne probleme koje vas očekuju.

 

Već od druge polovine novembra kao i prvih dana decembra, Mars u Vagi biće u nepovoljnim aspektima sa Plutonom što će povećati ljubomoru u ljubavnim  vezama, a onda i sa Uranom gde će promene biti neminovne bez obzira koliko se vi trudili da zadržite sve po starom.

 

Mars u Vagi u svom natalnom horoskopu imaju poznate ličnosti poput: Nikol Kidman, Bil Gejts, Elvis Prisli, Fredi Merkjuri, Vitni Hjuston, Bili Kilnton, Sigmund Frojd, Nelson Mandela, Nikola Tesla, Abraham Linkoln, papa Franja, Marija Kalas, Vinston Čerčil,  Majkl Daglas, Roman Polanski i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *