Dok Mars bude prolazio kroz znak Strelca osetićete ogromnu energiju koju bi trebalo da iskoristite na najbolji mogući način. Ovo je idealan period za pokretanje novih poslova ili širenje postojećih. Sve poslovne ideje se mogu započeti i realizovati .

Zbog velikog optimizma koje donosi Mars u Strelcu, potrebna je dodatna pažnja jer pod uticajem ovog Marsa pomislićete da je ceo svet pod vašim nogama sve dok ne naiđete na prvu prepreku, a u narednom periodu će ih biti u kontaktu sa ljudima koji olako daju obećanja, greškama i propustima koji dolaze iz neznanja i nepoznavanja materije. Takođe, saradnja sa preverantima i lažljivcima može doneti određene probleme te bi trebalo da se pametnije zaštite kako ne biste bili nasamareni, pogotovu u prvom mesecu ovog tranzita.

 

U toku ovog tranzita neki od vas će razmišlajti o poslovima vezanim za inostranstvo, koji najviše ćete razmišljati o poslovima vezanim za inostranstvo koji u ovom periodu mogu biti vrlo uspešni. Tu se podrazumeva i saradnja sa strancima, poslovi sa stranim firmama i poslovi u stranim zemljama.

Osim toga, dok Mars bude prolazio znakom Strelca, neki od vas želeće da prošire svoje poslovanje i time ga pospeše. A drugi će, možda želeti, da budu više plaćeni za svoj rad. Dok će treći posmisliti da im je potrebno dodatno obrazovanje (fakultet) kako bi došli do posla kojim bi želeli da se bave.

 

Mars u Strelcu, u izazovnim aspektima, donosi probleme, svađu i nerazumevanje sa strancima (posebno ljudima sa Zapada).

 

U ženskom horoskopu, može da ukazuje na kontakte i ljubav sa osobom koja živi u inostranstvu. A ljubav se može desiti i na fakultetu.

Muškarci će u ovom periodu biti optimistični i mnogo veselije prirode nego obično. Neki će svoje slobodno vreme provoditi gledajući filmove, dok će drugi okušati svoju sreću negde u kockarnici ili kladionici.

 

Na globalnom planu, Mars može da donese agresivniji stav prema drugim ljudima, a ako se zna da je Amerika rođena sa Ascendentom u Strelcu, onda možete doneti zaključak da će ova zemlja biti sklona da svoje probleme rešava agresivnim pristupom.

Treba napomenuti i da neki svetski lideri u svom horoskopu imaju u natalnom horoskopu ovog Marsa, tj. Marsa u Strelcu, a to su: Vladimir Putin, Angela Merkel, Fransoa Oland, Princ Čarls i Redžip Tajer Erdogan predsednik Turske. Zato, ovo nije nimalo jednostavan tranzit jer će dejstvo ovog Marsa ove ličnosti sigurno osetiti i delovati u skladu sa njim. Ovi predsednici će biti na najvećem iskušenju da iznesu ovaj tranzit jer ih očekuju problemi.

 

Mars u Strelcu je osvajač. U stanju je da se kocka, kako bi dobio. Želi više, više i više. Nezasit je, a vrlo lako ume da rasplamsa i okolne male vatrice. Ne zna se tačno, ali se pretpostavlja da je ovog Marsa u svom natalnom horoskopu imao i osvajač Aleksandar Makedonski, što može približno da vam opiše kako deluje Mars u Strelcu.

 

Idealan period za rođene u znaku Ovna i Škorpije jer će biti znatno boljeg raspoloženja praveći megalomnije planove ili više vremena provdeći u inostranstvu i kontaktu sa stancima. Strelčevi će biti nezgodnog karaktera i svadljivi, a osobe rođene sa podznakom u Blizancima mogu očekivati rasprave sa partnerom.

 

Od ostalih poznatih ličnosti Marsa u Strelcu u svojoj natalnoj karti imaju: Dženifer Lopez, Rijana, Kim Kardašijan, Rene Zelveger, princ Hari, Džek Nikolson, Kejt Blanšet, Meg Rajan, Johan Sebastijan Bah, Greta Garbo, Sadam Husein, Džeki Čen, Oskar Vajld i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *