Mars je u znaku Škorpije će žestoko izraziti svoje dejstvo jer se trenutno nalazi u svom sedištu..

Pošto Mars opisuje sve pripadnike jačeg pola, njegov tranzit kroz znak Škorpije će im doneti odlučnost, borbenost i sposobnost da se iz svih problema podignu kao feniksi.

 

Muškarci će delovati kao da znaju šta hoće i ništa im neće biti teško da urae jer sada ima dodatnu energiju i volju. Mada, ukoliko naiđu na probleme, pripadnici jačeg pola mogu pokazati svoju drugu stranu i osobine kao što su destruktivnost, osvetoljubivost i agresvinost.

U toku tranzita Marsa kroz znak Škorpije, muškarci mogu biti veoma eksplozivni, ljutiti i borbeni, delujući sa ogromnom hrabrošću i snagom. Spremni su na sve, pa čak i da gaze preko svojih suparnika ( a u ovom periodu će ih sigurno imati) kako bi ostvarili svoj cilj. Ako nisu u mogućnosti da pobede svog protivnika, onda će želeti da ga unište, pa makar time uništili i sebe. Muškarci idu na sve ili ništa.

 

Dobrim delom ovog tranzita Mars će biti u konjunkciji sa Jupiterom što će doneti širenje nekih poslova, sreću u pronalaženju posla, nove poslove predloge i saradnje.

 

Kada su u pitanju partnersko – ljubavni odnosi, dok Mars bude prolazio kroz znak Škorpije, muškarci će se često upoređivati sa stvarnim ili zamišljenim rivalima i biće dovoljan samo tračak sumnje pa da počnu da ljubomorišu.

 

 

Ako ste dama i ukoliko ugrozite čast svog muškarca, on će želeti da vam se osveti, tako što će vam odmah vratiti sve milo za drago, a možda i u mnogo većem obimu nego što ste zaslužili.

 

Muškarci u ovom periodu potvrdu partnerkine ljubavi tražiće u seksu. Njihova seksualna energija u ovom periodu je na vrhuncu te vas očekuje period pun strasti, opsesije i fatalne privlačnosti.

 

Na globalnom planu, muslimanski svet će biti ljut i nezadovoljan zbog nekih odluka svetskih političara, te su mogući problemi u zemljama Bliskog istoka. Povod za nezadovoljstvo već imaju pripadnici Palestine koji su nezadovoljni odlukom Amerike i taj problem se može samo još više proširiti.

 

U svojim natalnim kartama, Marsa u Škorpiji imaju: Tejlor Svift, Leonadro Di Kaprio, Opra Vinfri, Brus Li, Mel Gibson, Čarli Šin, Mihael Šumaher, Stiven Sigal, Morgan Friman, Džon Tolkin, Čarls Bukovski, Bašar El Asad i drugi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *