OVAN –  Teško ćete uspeti da zadržite mir u porodici. Nesuglasice postaju sve češće a netrepeljivost sve veća. Rasprava.

Slobodni Ovnovi, najbolje je da prekinete sve mučne odnose koji vam već dugo vremena stvaraju nespokoj. Okrenite novi list i pružite šansu nekom drugom.

 

 

 

BIK – Ljubomora koju osećate vas nagoni da se posvetite partneru i da mu pružite, tu ljubav za koju se plašite da mu nedostaje.

Slobodni Bikovi, neprestano razmišljate o svom životu i zbog toga ste sve usamljeniji. Potreban vam je neko na koga se možete osloniti a u narednom periodu možete upoznati takvu osobu.

 

 

 

BLIZANCI – Ovo je vaš srećan period u kojem  vas očekuju zanimljivi susreti sa kolegama i poznanicima, a gde ćete uspeti da budete usmereni na partnera kojem će biti zanimljivo da svoje vreme provodi sa vama.

Slobodni Blizanci, pred vama je period kada na poslu možete postati bliski sa jednom osobom koja vas oduševljava svojim pristupom. Moguć je početak nove emotivne veze.

 

 

 

RAK – Ovo je veoma strastven period u kojem će sva vaša čula biti u iščekivanju partnerovih reakcija. Totalno ste opčinjeni partnerom koji dominira nad vama.

Slobodni Rakovi, moguć je početak nove ljubavne veze sa osobom sa kojom se već duže vreme gledate i potajno maštate o njoj.

 

 

LAV – Vaš partner se može naći u neprilici zbog čega će mu biti potrebna vaša nesebična podrška. Nažalost, neki od Lavova se mogu žestoko posvađati sa voljenom osobom.

Slobodni Lavovi, Venera u 5. Polju donosi kontakte sa starijom osobom. Kada je suprotan pol u pitanu, živite na račun stare slave. Za nove prilike koje vas ne poznaju, morate se više potruditi.

 

 

 

DEVICA –Trenutno žudite za materijalnom sigurnosti, te možete dosta svog vremena posvetiti tom cilju zanemarujući porodicu i partnera. Podsetite partnera koliko vam znači.

Slobodne Device, bićete u kontaktu sa jednom osobom preko društvenih mreža kod koje postoji nešto što vas uzbuđuje u seksualnom smislu.

 

 

 

VAGA – Dosta ste odgovorni prema svojoj porodici, a možda se tako ponašate samo da biste partneru pokazali koliko je, sa druge strane, on neodgovoran.

Slobodne Vage, jedna osoba vam se udvara na način na koji ste više puta doživeli. Željni ste nečeg različitog i nesvakidašnjeg, a osobi koja vam priđe tako pružićete šansu. 

 

 

 

ŠKORPIJA –  Teško da možete da ostanete hladni na partnerove izlive ljubavi i nežnosti, ali nekima od vas može zasmetati toliko pažnje koju dobijate jer ćete se osetiti kao da vas neko guši.

Slobodne Škorpije, moguća je obnova veze sa starim partnerom ili osobom koju znate duže vremena.

 

 

STRELAC – Trebalo bi da pokrivate partnera kako drugi ne bi saznali baš sve o njemu. To vam polazi za rukom jer ste snalažljiviji od njega.

Slobodni Strelčevi, stara ljubav se raspituje o vama preko zajedničkih prijatelja. Želite da ostavite što bolji utisak i da se što više pohvalite kako bi to stiglo do ušiju bivše ljubavi.

 

 

 

JARAC – Trenutno vas najviše mogu iznervirati dodatni finansijski troškovi, dok za sve ostalo imate jako dobre živce čak i ako nije po vašoj volji. Emotivni sklad i zadovoljstvo.

Slobodni Jarčevi, zvezde su vam naklonjene. Moguć je početak ljubavne veze koju nećete želeti da krijete od drugih ljudi i bivšeg partnera. Pokažite svima koliko ste zadovoljni.

 

 

VODOLIJA – Možete reagovati prenagljeno u nekim situacijama, te se za vas preporučuje posebna suzdržanost minimum nekoliko sati pre nego što odlučite nešto da kažete ili sugerišete. Ovih dana imate kratak fitilj.

Slobodne Vodolije, očekuju vas nova prijatna poznanstva i jedna bračna ponuda koju ćete smatrati preterivanjem.

 

 

 

RIBE – Polako prolazi emotivno nestabilan period. Bitno je da sa partnerom imate kakvu – takvu komunikaciju. Sa poslovnih termina, vrlo brzo ćete preći na ljubavne ako budete staloženi i strpljivi.

Slobodne Ribe, vrlo lako možete obnoviti tajni emotivni kontakt sa bivšim partnerom.

 

 

 

36 thoughts on “Ljubavni horoskop

  1. Ukoliko zakažete tumačenje natalne karte, možete postaviti i pitanja koja vas zanimaju. Pojašnjenje o samoj proceduri biće vam poslati na mail adresu. Pozdrav

   1. može natalne na moj mail:
    13.02.1986. , 11:55h, Zagreb, Žensko
    21.05.1972. , 17:15h, Zagreb, Muško

    i malo o sinastriji istih?

 1. Rodjena 4.marta u 10:04
  Da li imam sanse da se zblizim sa nekim ko mi je asistent, da budem precizna ? Pitanje je opravdano

 2. Moze li natalna na moj mail:
  21.9.1966 u prijedoru
  Interesuje me ljubav ….

 3. Postovana,
  Zeljela bih analizu natalalne karte.
  Datum rodjenja 16.09.1986, 00.45, Split.
  Srdacan pozdrav.

 4. Zanima me samo ljubav u narednom periodu. U kratkim crtama. 22.05.1990, 10:00, Cacak, zensko

 5. Zanima me da li cu u skorije vreme upoznati nekog i zaljubiti se!?
  17.01.1987. Beograd u 5 I 10 ujutru

  Hvala unapred!

 6. Zanima me samo ljubav u narednom periodu. 20.07.’73. 5.55, Novi Sad

 7. Vesna ineresuje me ljubav hocu li upoznati nekog? 7.1.1982 17:30 beograd

 8. Htela bih da mi uradite natalnu kartu. Molim vas za kontakt. Hvala, pozdrav, Maja

 9. Ljubav. Imamo problema u braku Hocemo se rastati ili ce mo ostati zajedno?
  Ja sam rodjena 01.06.1988 u loznici on je rodjen 16.01.1985 u brcko.

 10. Interesuje me
  ljubav
  Ja sam rodzen 17.09.1973 Skopje u 03:20 ujutru,
  a devojku koju volim je rodzena 01.09.1970 Skopje (podznak devica) dali ce nasa ljubav uspeti da se realizuje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *