OVAN – Partner će na neki način pokušati da vas uveri u nešto u šta vi nikako ne možete da poverujte. Ostaće nepoverenje među vama. Izbegavajte ljubavne avanture ako ne želite da upadnete u nevolju.

Slobodni Ovnovi, ne poznajete najbolje dragu osobu, a najmanje znate šta ona oseća i prema kome.

 

 

 

BIK – Očekuju vas tajni noćni kontakti sa mlađom osobom koja vam se dopada. Partner može posumnjati da se nešto dešava i početi da ljubomoriše.

Slobodni Bikovi, moguć je flert sa dve osobe u isto vreme. Jednu osobu lažete vi a druga laže vas.

 

 

 

BLIZANCI – Svesni ste za simpatiije koje jedna bliska osoba oseća prema vama ali ne želite da ohrabrujete tu osobu i time da ne kvari ono što imate. Susreti sa prijateljima.

Slobodni Blizanci, iznenada možete osetiti bliskost sa jednom osobom koja je u vezi.

 

 

 

 

RAK – Očekuje vas tajna podrška jednog člana porodice koji želi da vam pomogne. Venera u 10 polju donosi vam ispunjenje nekih želja. Ljubav pobeđuje.

Slobodni Rakovi, može vam se dopasti uticajna osoba sa posla i prema njoj početi da osećate nešto ozbiljnije.

 

 

 

LAV – Tokom vikenda žudećete za uzbuđenjem, druženjem i provodom, ali od ponedeljka za vas počinje jedan mirniji period koji vam donosi romantičnost i posvećenost u emotivnom odnosu.

Slobodni Lavovi, moguća je tajna ljubavna avantura.

 

 

DEVICA – Uz partnera vas očekuje niz prijatnih susreta i druženja sa dragim osobama, a priči nikad kraja. U svakom slučaju, period može da donese preporod u emotivnom odnosu i jedno jako lepo iskustvo.

Slobodne Device, potrebno je da se više krećete i posećujete društvene manifestacije jer ćete tako imati prilike da upoznate osobu koja vam može postati draga.

 

 

 

VAGA – Zdrastvene tegobe i više posla mogu poremetiti privatne planove zbog čega će najviše trpeti partner koji mora da se žrtvuje.

Slobodne Vage, možete ostvariti veću duhovnu bliskost sa osobom sa posla, ali samo retki će uspeti da ostvare vezu ili neki značajniji kontakt.

 

ŠKORPIJA – Venera u vašem 5 polju donosi vam duboka osećanja i emotivnost. Partner će vam posvećivati više pažnje mada vas to može nervirati. Sreća preko dece. Potrebno vam je da na neki način iskažate svoja osećanja a ne da ih zadržavate u sebi.

Slobodne Škorpije, moguć je početak tajne emotivne veze.

 

 

 

STRELAC –Partner će ovih dana biti sklon tajnom flertu a vama preostaje da to primetite ili da se pravite ludi. Prijala bi vam zajednička noćna šetnja.

Slobodni Strelčevi, mlađa osoba se zaljubljuje u vas i jedva čeka na mogući susret.

 

 

 

JARAC – Ovo je period kada možete očekivati jednu vrstu poklona ili beneficija preko voljene osobe. Sada dobijate materijalnu satisfakciju i dokaze partnerove ljubavi.

Slobodni Jarčevi, udvaraće vam se osoba koja želi da vam pomogne ali i da sazna nešto više o vama i tako probije zid kojim ste se okružili.

 

 

VODOLIJA – Sada je vreme da budete humani i da se više bavite svojim duhovnim životom i ulaganjima u sebe. Prijaće vam svaki vid umetnosti ali i svaki vid dešavanja vezan za umetnost.

Slobodne Vodolije, očekuju vas kontakti sa suprotnim polom. Moguć je početak ljubavne veze, ali neki od vas će duplirati ljubavne uloge.

 

 

 

RIBE – Očekuje vas period koji vam donosi mnogo bolje partnerske odnose i mogućnost da vaš odnos unapredite i poboljšate. Privlačiće vas slične stvari i interesovanja što je dobar početak za zajednički hobi.

Slobodne Ribe, nova ljubav je na pomolu.

 

 

 

28 thoughts on “Ljubavni horoskop

  1. Ukoliko zakažete tumačenje natalne karte, možete postaviti i pitanja koja vas zanimaju. Pojašnjenje o samoj proceduri biće vam poslati na mail adresu. Pozdrav

   1. može natalne na moj mail:
    13.02.1986. , 11:55h, Zagreb, Žensko
    21.05.1972. , 17:15h, Zagreb, Muško

    i malo o sinastriji istih?

 1. Rodjena 4.marta u 10:04
  Da li imam sanse da se zblizim sa nekim ko mi je asistent, da budem precizna ? Pitanje je opravdano

 2. Moze li natalna na moj mail:
  21.9.1966 u prijedoru
  Interesuje me ljubav ….

 3. Postovana,
  Zeljela bih analizu natalalne karte.
  Datum rodjenja 16.09.1986, 00.45, Split.
  Srdacan pozdrav.

 4. Zanima me samo ljubav u narednom periodu. U kratkim crtama. 22.05.1990, 10:00, Cacak, zensko

 5. Zanima me da li cu u skorije vreme upoznati nekog i zaljubiti se!?
  17.01.1987. Beograd u 5 I 10 ujutru

  Hvala unapred!

 6. Zanima me samo ljubav u narednom periodu. 20.07.’73. 5.55, Novi Sad

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *