Jupiter u Vagi svima je doneo jedan olakšavajući period u kojem je do izražaja dolazilo partnerstvo, ali ulaskom Jupitera u znak Škorpije nešto drugo postaće mnogo značajnije i važnije od samog partnerstva a to su – strasti i opsesije!

One u nekim slučajevima mogu biti dobronamerne, ali ponekad – mračne, tajanstvene, zatvorene.

Ulazimo u period dubokih emocija, niskih strasti, ljubomore, požude i pohelepe. Često, nećemo uspevati da kontrolišemo svoja osećanja koja će se bazirati na neodoljivoj fizičkoj privlačnosti koja će potpuno mutiti um fizičkom željom prema drugoj strani. Sa druge strane, naša osećanja mogu biti intezivna i zbog ljubomore i sumnje u partnerovu iskrenost i potrebe za opsisivnom manipulacijom i kontrolom jednog od partnera kako bi bili sigurni u njegovu vernost.

Ukoliko nešto od ovog bude nedostajalo u vezi (seks i vernost) Jupiter u Škorpiji će biti osvetoljubiv, i vrlo brzo, ponekad i nepromišljeno, može žudeti za osvetom ali i nagonom da svoje potrebe zadovolji na drugom mestu.

Jupiter u Škorpiji, osim što će doneti više seksa, pospešiće i prodaju svega što je za njega vezano (seksi donje rublje, mrežaste čarape, ko voli – seksualne igračke, odeću koja poziva na seks) a drastično će se povećati broj trudnoća.

Pošto je znak Škorpije znak ljubomore ali i preotimanja, do partnera možete doći i ulaskom u tajnu ljubavnu vezu kao 3 karika u lancu, ali u tom slučaju očekujte presretanje, pretnje, neprijatne sustre i moguće javne skandale. Neke porodične svađe se mogu završiti na najgori način.

 

Znak Škorpije u astrologiji predstavlja tuđi novac (kredite i zajmove), nasledstvo i osiguranja što govori da će narednih godinu i mesec dana biti povećan novčana dešavanja vezana za nešto od gore navedenog. Neki od vas će profitirati kroz nasledstvo, naplatu osiguranja ili procenat kroz vraćanje nekog kredita ili zajma, dok će drugima biti potreban ovakav vid novčane injekcije kako bi regulisali tekuća pitanja i probleme.

Neophodan je i oprez prilikom ulaganja većih novčanih sredstava u banke, s obzirom da se na tom polju tek mogu javiti veće promene i oscilacije ulaskom planete Uran (promene) u znak Bika ( novac, banke)  u maju 2018 godine.

 

Dubokom transformacijom na ličnom nivou može doći do promena u vašem životu. Pošto je znak Škroprije, znak feniksa, potebno je prvo da nešto umre da bi se nešto novo rodilo. To može da bude i transformacija na duhovnom ili emocionalnom nivou koja će vam pomoći da prebrodite tešku životnu situaciju i da ostavite neke stvari iza sebe, da biste se ponovo rodili. Samo na taj način dostićićete ličnu sreću i ispunjenje (Jupiter).

Na globalnom planu, planeta sreće i ekspanzije (Jupiter) najviše radosti i povoljnosti doneće ljudima islamske vere (Škorpija) ali i svim drugima koji budu na neki način u poslovnoj saradnji sa ljudima iz islamskih zemalja.

Mafija i terorističke organizacije širom sveta imaju mogućnost da ponovo ojačaju.

Planeta sreće – Jupiter najviše radosti doneće pripadnicima znaka Škorpije ali i osobama rođenim sa Ascendentom u ovom znaku. Škorpije će imati uspešnu saradnju sa ljudima iz inostranstva, neki se mogu preseliti u inostranstvo ili češće boraviti daleko od svoje matične zemlje; žene rođene u ovom znaku ili podznaku mogu planirati trudnoću ili u suprotnom, računati na par kilograma viška. Dobro zdravlje, optimizam i sreća se ponovo vraćaju u vaš život.

Osobe rođene u znaku ili podznaku Strelca trebale bi da povedu računa o svom zdravlju ali i da porade na poverenju u svojim vezama.

Ukoliko ste rođeni u znaku ili podznaku Jarca, početak perioda vam donosi usklađivanje sa drugim ljudima ali i pomoć prijatelja.

Rođeni u znaku ili podznaku Vodolije, uspeće da dođu do zaposlenja ili da ostvare veći napredak u karijeri.

Ukoliko ste rođeni u znaku ili podznaku Riba, više sarađujte sa ljudima iz inostranstva a posebno sa ljudima drugih vera i nacija.

Rođeni sa Ascendentom ili znakom u Ovnu, ovo je period kada biste mogli dobiti nasledstvo ili kada ćete podići kredit i uložili ga u zamišljene projekte. Moguća je trudnoća ili proširenje porodice.

Rođeni sa Ascendentom i znakom u Biku, vas sreća očekuje kroz partnerstvo. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi, vreme je za krunisanje ljubavi.

Svi oni rođeni u znaku Blizanaca ili podznakom u ovom znaku mogu da očekuju poslovna i zdrastvena poboljšanja.

Osobe rođene u znaku ili podznaku Raka, mogu doživeti ljubav svog života, planirati proširenje porodice ili se posvetiti nekom hobiju.

Rođeni u znaku ili podznaku Lava, posvetiće se porodici i pitanjima vezanim za mesto stanovanja, a moguće je i dobijanje nasledstva.

Ako su vaš podznak ili znak u Devici, pred vama je period u kojem vas očekuje puno kontakata sa drugim ljudima, a vaš analitički duh i pronicljivost dolaze do izražaja.

I na kraju, rođeni u znaku Vage ili sa Ascendentom u znaku Vage, mogu da očekuju veće finansijske dobitke i povećane profita.

 

U svom natalu Jupitera u Škorpiji imaju: Uma Turman, Šeron Ston (zanimljiivo s obzirom da se ova glumica proslavila baš seksi scenom), Elvis Prisli, Dejvid Bouvi, Maraja Keri, Arnold Švarceneger, Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt, Niki Minaj, Alen Delon, Stiven Spilbertg i drugi.

3 thoughts on “JUPITER U ŠKORPIJI (Jupiter in Scorpio) od 10.10.2017 do 8.11.2018

  1. Da li cu uskoro upoznati nekog muskarca, za kog cu se zainteresovati? Rodjena sam 29.07.1977 u bgd u 22:20. Hvala

  2. Da li cu uskoro upoznati nekog muskarca s kim cu ostvariti uspesnu vezu Rodjena sam 29.07. 1962 u Pancevu u 13.30.

  3. U natalu imam Jupiter u Škorpiji, i Mesec i Veneru u Škorpiji i fortunu. Šta da očekujem?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *