Jupiter u Devici 2Jupiter će godinu i mesec dana prolaziti kroz znak Device, a jedan deo ovog perioda, biće i u retrogradnom hodu.
Ako znamo da planeta Jupiter predstavlja sreću, blagostanje, uvećanje ali i veće novčane dobitke, a znak Device opisuje posao, kolege, zdravlje, higijenu i čistoću, onda već možete i sami naslutiti šta je to što nas u narednom periodu očekuje.
Jupiter će prvenstveno doneti više zaposlenja, više pedantnosti i vrednoće, povećani smisao za organizaciju, više strpljenja u obavljanju poslova koji zahtevaju preciznost, ali i povećanu brigu o zdravlju.
Pred nama je period koji donosi sreću pri zapošljavanju, a ukoliko ste zaposleni, možete očekivati nove kolege na poslu s kojima ćete uspostaviti izuzetnu saradnju ili nove poslovne beneficije i bolje uslove rada. U suštini, ovo je period kada će zaposleni biti zaštićeni na jedan način a mogu se doneti i neki novi zakoni o radu.
U toku ovog perioda dobićete poseban elan za rad. Neprestano ćete razmišljati šta je to čime biste mogli da se bavite ili gde biste mogli da se zaposlite. Zbog znaka Device, neće vam biti toliko važno da li je posao kojim želite da se bavite dostojan vas, pa možete pristati i na posao koji je ispod vašeg nivoa stručnosti i znanja.
Prvenstveno sreću pri zapošljavanju imaće administrativni radnici čiji posao podrazumeva prelistavanje i sređivanje papirologije i arhiviranje podataka u kancelarijama, više posla će sigurno imati zdrastveni radnici i svi oni čiji je posao vezan za poboljšanje zdrastvenog stanja ( prodavnice zdrave hrane, organska hrana ili prodavnice čajeva i kafe). Nakon ovih poslova, više će se aktivirati službe koje brinu o zaštiti životne sredine i životinja, a povećaće se i broj ljudi koji će se posvetiti stočarstvu i na taj način obezbediti sebi prihode.
Ako volite domaće životinje i osećate da biste time mogli da se bavite u narednom periodu, onda se pokrenite po tom pitanju u ovom periodu jer možete imati uspeha.

U ovom periodu želećete da je sve oko vas čisto i perfektno, kao u apoteci, pa ćete sigurno biti vredniji nego inače – raspremati iza sebe i voditi računa da sve bude uredno. Na primer -vaše plakare i garderobere ćete češće raspremati, lepši pol će više brisati, lickati, usisavati i čistiti, a majstori u radionici, mogu napraviti red među alatom i održavati ga. Oni bogatiji, mogu sebi obezbediti kućnu pomoćnicu.

Sam znak Device predstavlja i podstanarstvo, nešto što se uzima pod kiriju – a to mogu biti (stanovi, kuće, garaže, vikendice,lokali, plac ili zemljišta) te će se povećati broj onih koji žele da nešto izdaju i onih koji žele da to isto iznajme.
Ipak, zbog znaka Device, ne očekujte velike dobitke, niti velike prihode. Znak Device je veoma štedljiv i pre nego što se odluči za bilo kakvu kupovinu ili novčanu transakciju, sto puta će razmisliti i preračunati se da li je to isplativo, kao i da li na nekom drugom mestu postoji nešto jeftnije.
I kada je kupovina u pitanju, Jupiter u Devici će imati svoju veliku ulogu – Više će se pratiti sniženja i akcije a kupovaće se ono jeftinije i ono što je praktično. U ovom periodu neće biti bespotrebnog i nerazumnog trošenja već veoma preciznog i proračunatog.

Ovaj tranzit najpre će osetiti osobe koje su rođene u znaku ili podznaku Strelca, a posebne srećne okolnosti mogu očekivati osobe rođene sa znakom ili podznakom Device. Blizanci će se takođe razvredniti i više fokusirati da obave započeti posao do kraja.
Ovaj tranzit će najpovoljnije uticati na države poput Slovenije, Hrvatske i Švajcarske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *