03 SEPTEMBARMerkur sekstil Venera (25) – Ovo može da bude jedan jako prijatan dan kada ćete se oduševeti zbog ljubaznosti i predusretljivosti drugih ljudi. Tokom ovog dana možete reći – “Pomogla mi je jako ljubazna šalterska radnica ili da nije bilo te žene, nikad ne bismo završili to na vreme”. Ujedno, prijatni susreti, lepe vesti, ljubavne poruke i izjave, poziv drage osobe je ono što može obeležiti današnji dan. Ovaj aspekt prati Mesec u Blizancima što ukazuje i na prijatnost u odnosu sa decom i omladinom. Idealan dan za kupovinu.

07 SEPTEMBARMerkur trigon Uran (2)-  Sam ovaj aspekt govori o jako zanimljivim idejama, promenama, planovima i novitetima, a pošto se ovaj aspekt dešava na jako moćnom 2. Stepenu to povećava njegov značaj. Ovo je dan kada se pionirski možete upustiti u neku novu priču, neki novi posao ili u neku novu poslovnu saradnju i ne sluteći kakav uspeh možete postići baš zbog toga što ćete biti prvi u nečemu. Negujte svoje ideje i gledajte da ih što pre realizujete. Takođe, obratite pažnju na sve razgovore tokom ovog dana jer i nečiji predlog može biti ono pravo, nečemu čemu stremite. Idealan dan za kupovinu tehničkih uređaja, za kupovinu auta, bicikla, trotineta i drugih prevoznih sredstava.

07 SEPTEMBARMerkur trigon Saturn (2) – Istog dana se dešava još jedan aspekt koji celoj priči daje jednu dozu ozbiljnosti i boju trajnosti što je jako važno. Sve što je novo, brzo zasija i brzo se ugasi, ali ovaj aspekt sa Saturnom daje jednu poptpuno drugačiju sliku ovom tranzitu jer govori da se poslovna ideja ili posao započet ovog dana može pokazati kao dugotrajan projekat od kojeg će se dugi niz godina imati koristi.

07 SEPTEMBARSunce opozicija Neptun (15) – Tokom ovog dana su mogući i propusti. Ako očekujete susret sa šefom ili drugom uticajnom osobom, do njega možda i neće doći. Nećete uspeti da realizujete sve planove koje ste zamislili. Propusti policije i uticajne osobe. Osobe rođene sa Ascendentom u znaku Lava bi trebalo da budu oprezne kada je zdravlje u pitanju jer mogu imati razne zdrastvene tegobe. Poseban oprez za srčane bolesnike.

08 SEPTEMBARVenera kvadrat Mars (29) – Ovaj aspekt donosi borbu za dominaciju u emotivnom životu, ali može da donese i veliku fizičku privlačnost, kao i povećani broj ljubavnih susreta.  Tokom večernjih časova, Mesec u Devici donosi potpuno drugačije svetlo ovog aspekta a više se radi o problematičnim odnosima na poslu između kolege i koleginice ili obrnuto. Problem može nastati i zbog ljubomore partnera.

11 SEPTEMBARSunce sekstil Jupiter (18) – Ovo je dan kada biste mogli da uvedete neke novine u svom životu, poput zdravih navika koje ćete u budućnosti primenjivati. Odluke o dijeti, posebnom režimu ishrane i odluke vezane za posao koje će vas učiniti uspešnim. Dan koji donosi uspeh u poslu i kroz kolege.

11 SEPTEMBAR Sunce trigon Pluton (18) – Istog dana Sunce će praviti još jedan aspekt koji će povećati sve uticaj aspekata ovog dana. Uspeh u kontaktima sa uticajnim osoboma, dominantnost u odnosu sa kolegama i poslovnim partnerima. Potrebna samouverenost i pronicljivost će vam ići na ruku.

12 SEPTEMBARJupiter sekstil Pluton (18) – Ovaj tranzit je povoljan kada je u pitanju širenje posla preko stranaca ili inostrane kompanije iz islamske zemlje. Moguće je i partnerstvo sa osobom islamske vere ili neki vid saradnje. Ovaj tranzit će se sigurno osetiti nekoliko nedelja pre i posle ovog dana, a može da donese sreću osobama koje su rođene u znaku i podznaku Škorpije.

Ovaj tranzit donosi i više migranata u zemljama Zapada.

Mogući su veliki dobici ili poslovni planovi koji donose ogromne sume novca preko nafte, rudarstva i reciklaže.

Idealno je vreme za zakazivanje operacije jer će biti uspešna.

Mogućnost trudnoće.

12 SEPTEMBARVenera opozicija Uran (2) –  Ovaj tranzit doneće probleme u emotivnoj vezi a s obzirom da je tokom ovog dana i Mesec, koji ukazuje na dnevne događaje, u znaku Vage, to još više govori da su ljubavni  i bračni problemi intezivniji ovog dana. Neki od vas mogu prekinuti ljubavnu vezu, razići se od partnera, naljutiti se na partnera ili u najboljem slučaju, partner će ovog dana biti sprečen da dan provede sa vama, već će ga posvetiti prijateljima.

13 SEPTEMBARMerkur opozicija Neptun (14) – Osobe koje su rođene sa Ascendentom u Devici ili Blizancima bi trebale da budu oprezne jer tokom ovog dana mogu imati zdrastvenih tegoba ili se prehladiti. Ovo je dan i kada je povećana mogućnost da nešto zaboravite ili kada nećete uspeti da realizujete današnje planove jer će sve nešto krenuti kontra. Ako nešto krijete, lako možete biti otkriveni.

15 SEPTEMBARMerkur trigon Pluton (18) – Ovo je dan koji vam donosi uspešnu realizaciju poslovnih planova koje imate sa osobom iz inostranstva. Moguća je i saradnja sa osoboma koje na neki način smatrate rivalima ili konkurentima. Očekivano neprijatni susreti se mogu završiti mnogo bolje nego što ste se nadali. Možete uspešno nagovoriti neku osobu na nešto.

16 SEPTEMBARMerkur sekstil Jupiter (18) –  Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, danas je idealan dan za realizaciju tog putovanja, za uživanje u stranoj zemlji i nepoznatim predelima. Sređivanje dokumentacije vezane za pasoš, ambasadu, vizu. Idealan dan za studiranje, polaganje ispita ali i upisivanje nekog kursa ili škole.

18 SEPMTEBARMars kvadrat Uran (1) – Ovo je dan kada možete očekivati neprilike. Tranzit koji označava sukobe, ishitrene reakcije, svađu, promene radnog mesta, otkaze, ali i udarce, padove i kvarove. Ovaj tranzit se dešava sa Mesecom u Jarcu te će osobe koje su rođene u ovom znaku ili imaju lične planete u znaku Jarca biti posebno ugrožene. Izbegavajte vožnju vozom i avionom, električne instalacije a na ulici propustite veće kamione.

20 SEPTEMBARSunce konjunkcija Merkur (28) – Ovo je dan koji će vam doneti izvesne promene koje vam može saopštiti šef ili druga uticajna osoba. Sada je vreme da aplicirate za novi posao, predstavite nove ideje ili potražite nove ljude koji će vam ponuditi poslovnu saradnju. Uspeh postižu deca. Razgovori o deci i školstvu.

23 SEPTEMBARMerkur kvadrat Saturn (2) – Ovo je dan kada može doći do neželjenih propusta u komunikaciji i prekida iste. Svemu tome uzrok može biti nesporazum ili neka laž koja se isprečila između vas. Ovaj aspekt govori i da ste previše zatvoreni i da ćutnjom izbegavate da kažete ono što želite da sačuvate za sebe. Danas možete ostati bez interneta, telefon vam se može pokvariti ili zablokirati, a neki ga mogu totalno uništiti. U vožnji je neophodan oprez jer današnji dan je kao stvoren za neki previd zbog kojeg može biti načinjena šteta.

23 SEPTMEBARMerkur trigon Mars (3) – Rešenje današnjeg problema leži u muškoj osobi koju bi trebalo da pozovete i zamolite za pomoć. Ovaj tranzit govori i da ćete srčanije braniti svoje stavove ali da često nećete biti shvaćeni na pravi način.

25 SEPTEMBARSunce kvadrat Saturn (2) – Ovo je dan kada uticajna osoba neće imati razumevanja za vaše probleme iako ste nekako to očekivali. Ukoliko ne morate, nemojte danas izlaziti na javna mesta, restoran, kafić, pozorišta i slično jer može doći do nekih propusta zbog kojih će vam presesti sve to. Potreban je oprez pri pokazivanju emocija jer one mogu uplašiti osobu sa kojom ste u kontaktu. Odložite odlazak frizerki, manikirki i pedikirki.

27 SEPTEMBARSunce trigon Mars (4) – Nove ideje vezane za zaradu donose i veću poslovnu angažovanost i motivisanost. Bićete prodorni, samouvereni i snalažljivi da sve poslove završite na vreme, a najbitnije je da se dobro organizujete. Mogući su manji radovi u kući. Pozovite majstora.