01 MARTVENERA TRIGON JUPITER – Savršen dan za sve vrste emotivnih susreta, za početak nove ljubavne veze, planiranje venčanja a posebno je dobar  za ortačke pregovore vezane za posao ili zapošljavanje ženske osobe ako ste privatnik. Dan je povoljan i za nova poslovna ulaganja, zaradu i novčane dobitke. Osobe rođene u podznaku Vage ili Bika mogu putovati u inostranstvo ili imati kontakte sa strancima.  Srećne okolnosti.

02 MARTMERKUR TRIGON JUPITER – Ovo je odličan dan za poslovne pregovore i sklapanje poslovnih dogovora, potpisivanje dokumentacije, sređivanje papirologije, apliciranja za vizu, polaganje raznih ispita i slično. Srećni trenuci preko dece i najmlađih članova domaćinstva. Moguće je angažovanje stručne osobe na poslu.

04 MARTSUNCE KONJUNKCIJA NEPTUN –Idealan dan za praštanje i pomirenja. S obzirom da je Mesec u Vagi, može vas privući svaki vid umetnosti ili posetiti neki koncert, posetiti izložbu ili slušati negde uživo muziku. Prijaće vam i svaki vid relaksacije, plivanje, možda se odlučite da odete u Spa centar i slično. Muškarci mogu biti neverni. Ako ste rođeni sa Ascendentom u znaku Lava, obratite pažnju na zdrastvene tegobe i posetite svog lekara.

04 MARTMERKUR KONJUNKCIJA VENERA  – Idealan dan za emotivne susrete, za iskazivanje svojih emocija kroz pisanje raznih statusa na društvenim mrežama do pisanja stihova i poruke. Bitno je da iskažete ono što vam leži na duši. Mogući su manji dobici.

11 MARTMERKUR KVADRAT SATURN – Problemi u komunikaciji, svađa zbog starog dugovanja sa muškom osobom. Problemi na poslu koji se ne mogu rešiti dogovorom. Nestručnost mlađe osobe. Kvarovi na uređajima a moguće i na radnoj mehanizaciji jer se Merkur nalazi u znaku Ovna (mehanizacija).

11 MARTMARS TRIGON URAN  – Istovremeno se dešavaju 3 aspekta, što nam odmah ukazuje da nas tokom ovog dana očekuje puno dešavanja a verovatno i stresna situacija,a pošto je Mesec u znaku Jarca, ništa neće biti onako kako smo zamislili. Spremite se na nerviranje, čekanje, sukobe, probleme i još problema. Moguće su nove kolege na poslu. Planiranje novih poslova koji su vremenski ograničeni ili uslovljeni vremenom. Muškarci će biti veoma nervozni , nestrpljivi i spremniji za kavgu

11 MARTSUNCE SEKSTIL PLUTON  – Ovo je dan kada se možete igrati igre moći i pokazivati ko ima jaču zaleđinu, tj. podršku. Starija osoba je opasnije jer može ostvariti svoje pretnje.  Srčani bolesnici bi trebalo da budu oprezni i da izbegavaju veće fizičke napore. Operaciju odložite ako je to moguće jer će oporavk biti dug i bolan.

13 MARTVENERA KVADRAT SATURN – Veoma loš dan za ljubav i partnerstvo jer ovaj aspekt uvek ukazuje na udaljavanje, rastanke, emotivno zahlađenje, emotivne probleme, odbijanje voljene osobe, neprašatanje voljene osobe, a s obzirom da je tog dana Mesec u Vodoliji – znaku koji ukazuje na rastanke, raskide i razvode, onda možemo da očekujemo jedan jako loš dan za naše emocije.

13 MARTSUNCE TRIGON JUPITER – Ovo je povoljan dan za nove početke, za nove poslovne projekte, novitete na poslu, uvođenje izmena, promena i slično. Ukoliko ste rešili da provedete kvalitetan dan , posvetite ga prijateljima koji mogu pozitivno uticati na vas i vaš život. Pozovite električara.

20 MARTMERKUR KONJUNKCIJA VENERA – Ovo je idealan dan da ga provedete negde u prirodi ili da ga posvetite vrtlarstvu ili poljoprivredi . Mogući su manji dobici. Završavanje poslova vezanih za banku. Dan je osim toga idealan za sve vrste sureta bilo da su oni emotivne ili poslovne prirode. Priče će biti na pretek a uživaće se i u gurmanlucima. Prisnost će biti jako važna te vodite računa o tim malim pokretima koji vam mogu pokazati nečiju naklonost.

23 MARTVENERA KVADRAT PLUTON – Ovaj dan može da donese neprijatne vesti kroz žensku osobu, susret sa suparnikom ili osobom za koju smatrate da nema lepo mišljenje o vama. Baš sa takvim osobama danas treba da sarađujete i kontaktirate. U emotivnim odnosima, ovaj dan donosi pojačanu ljubomoru i to najpre zbog nekog neprilagođenog poziva ili poruke.

24 MARTSUNCE KVADRAT MARS – Dan kada bi trebalo da se sklonite od svakog vida autoriteta ili vlasti jer ako se nađete na tom putu, dobićete žestoku kritiku. Moguće je iskazivanje nezadoovljstva i sukob sa autoritetom. U školi su moguće svađe ili tuče među učenicima zbog čega će pedagozi morati žestoko da reaguju.

28 MARTVENERA KONJUNKCIJA URAN – Ovo je idalan dan za susrete sa priajteljima negde u kafiću ili restoranu. Moguća su i iznenađenja kroz partnera. U emotivnom odnosu, ovo je dan koji može doneti promene u vašem životu. Neki će uvesti neke izmene i nova pravila u svojoj vezi ili braku, dok će drugi želeti da naprave pauzu a treći da raskinu vezu u kojoj se nalaze. Pošto planeta Uran uvek deluje pre, ovaj aspekt se može osetiti nekoliko dana ranije.

29 MARTSUNCE KVADRAT SATURN – Neuspeh. Manje entuzijazma nego pre. Suočavanje sa problemima. Ograničenje od strane oca, šefa, autoritita. Kažnjavanje policije ili druge vladajuće institucije.  Ne tražite ništa od šefa jer vaši zahtevi neće proći. Još kao pride i vi možete biti kritikovani.

 

NAPOMENA: Navedeni važniji astrološki tranziti će uticati na sve vas bez obzira koji ste znak u horoskopu. Naravno, neki će osetiti veći uticaj a neki manji. Na primer, ako se egzaktan aspekt dešava iznad neke vaše lične natalne planete onda će sigurno uticaj tranzita biti osetniji.  A kako navedeni aspekt utiče direktno na vas saznaćete ukoliko zakažete konsultacije i tumačenje vaše natalne karte.