03 JANUARVenera sekstil Neptun  – Ovo je dan predviđen za izlaske, sastanke, odlazak na neku muzičku manifestaciju, koncert ili slično. Dame će biti posebno osetljive i podložne promenama raspoloženja. Moguća je pomoć ženske osobe. Ako tražite pozajmicu, dobićete je.

06 JANUARMerkur trugion Uran  – S obzirom da ovaj aspekt pravi Mesec u Devici, to govori da ćete biti veoma ekspeditivni na poslu. Moguća je kupovina nekog tehničkog uređaja koji će vam olakšati poslovanje. Manje promene na poslu koje će unaprediti posao. Komunikacija sa stručnim licima i veoma obrazovanim osobama.

06 JANUARMars konjunkcija Jupiter  – Sjajan period za početak novog posla. Ukoliko ste bez posla ovo je period kada bi trebalo da ga potražite. Možete čuti i sjajne vesti koje će se pokazati kao pun pogodak. Sreća preko muškarca iz daleka. Izdržljivost. Otpornost.

08 JANUARSunce sekstil Jupiter  – S obzirom da je ovo zvanično prvi radni dan nakon praznika i s obzirom da nas istog dana očekuje nekoliko aspekata, to sve ukazuje na važnost ovog ponedeljka i na više događaja i susreta koji nas očekuju. Uspeh u poslu. Vraćanje na posao sa eleanom i entuzijazmom. Poslodavac ili šef biće raspoložen.

08 JANUARVenera sekstil Jupiter – Ovo je idealan dan za ljubavne susrete i početak emotivne veze ali treba biti oprezan jer se sve dešava na lošem 18 stepenu koji može da donese probleme sem ako se ne radi o emotivnom vezivanju na poslu ili kroz posao (kolega, mušterija, pacijent). Dobici kroz posao a posebno ako ste u partnerskom poslu.

08 JANUARMars sekstil Pluton – Ovaj aspekt ukazuje na moguću ljubomoru muške osobe ili na neku manju neprijatnost kroz kontakt sa muškarcem. Ako je emotivni susret u pitanju, onda će muškarac želeti da dominira u kontaktu.

09 JANUARSunce konjunkcija Venera – Idealan dam je za razgovor sa šefom ili drugom uticajnom osobom. Mogućnost neke proslove vezane za posao. Pohvala uticajne osobe. Sreća u kontaktu sa muškarcem, ocem, šefom i neki vid koristi ili profita kroz sve to. Neki od vas mogu otići na ručak ili provesti prijatne trenutke u kafiću, restoranu…

09 JANUARVenera konjunkcija Pluton – Može doći do obnove jedne stare veze ali to neće biti prijatno jer verovatno imate suparnika ili suparnicu. Idealan dan za sve rođene u znaku ili podznaku Škorpije je ovo je dan za emotivnu stabilizaciju, uživanje i dobitke. Aspekt govori i o seksualnoj potrebi. Ako ste dama, možete ostati u drugom stanju. Loša vest preko ženske osobe.

09 JANUARSunce konjunkcija Pluton – Još jedan aspekt koji donosi na neki način uslovljavanje uticajne osobe. Takođe, ovaj dan može doneti susrete sa ljudima islamske vere i pravljenje poslovnih planova sa njima. Srčani bolesnici bi trebalo da budu oprezni jer previše uzbuđenja za njih može biti opasno.

09 JANUARVenera sekstil Mars – Seksulna želja je veoma jaka i ovo je dan kada će sigurno mnogi parovi uživati u fizičkoj ljubavi. Muško – ženski susreti i ogromna seksualna privlačnost.

10 JANUARSunce sekstil Mars – Ovo je dan predviđen za akciju, rad, posao i obavljanje svakodnevnih obaveza. Imaćete dovoljno energije za sve planove.

13 JANUARMerkur konjunkcija Saturn – Može doći do zastoja saobraćaja ka inostranstvu. Kašnjenje. Zastoji. Odbijanje mlađe osobe. Mogućnost odlaganja putovanja. Prekid komunikacije.

13 JANUARVenera kvadart Uran – Ovo je nepovoljan aspekt koji donosi emotivne probleme. Ako se posvađate sa voljenom osobom sigurno ćete želeti da se ne javite na telefonski poziv ili da joj odbijete poziv. Emotvino udaljavanje. Stres. Moguće otkrivanje jedne tajne i razočaranje zbog istine.

14 JANUARSunce kvdarat Uran –  Ovo je dan koji vam donosi preokrete zbog kojih ćete se nervirati. Možete pretrpeti i veću kritiku uticajne osobe. Obratite pažnju na komunikaciju sa drugim ljudima i pokušajte da sa suzdržite od loših komentara.

15 JANUAR Jupiter sekstil Pluton – Ovo je jedan sporiji aspekt koji može da donese veću poslovnu zaradu ali ne direktno, nego posredstvom nekih drugih ljudi. Idealan period za one koji rade u osiguranju jer su mogući dobici. Takođe, neki od vas mogu profitirati kroz nasledstvo, podelu imovine ili naplatu osiguranja. Kada je posao upitanju, uspešna saradnja je moguća sa ljudima iz islamskih zemalja. Ako ste planirali operaciju, ona će proći uspešno i vrlo brzo ćete se oporaviti.

19 JANUARMerkur sekstil Neptun  –  Idealan dan predviđen za maštovitost koju možete da prenesete na stvarni život. Imaćete smisla za umetnost. Ako ste mladi, prijaće vam kupanje u zatvorenom bazenu kao vid rekreacije. Obratite pažnju na zaboravnost. Mlađim ljudima će se spavati više nego obično. Posetite Crkvu ili se pomolite jer će Bog čuti vaše želje. Sudbinski susreti.

24 JANUARMerkur konjunkcija Pluton – Nije povoljan dan ako dugujete nekome novac. U tom slučaju bićete posvećeni rešavanju tog problema što neće biti prijatno. U prepodnevnim časovima vodite računa u saobraćaju jer aspekt ukazuje na moguće nesreće i nezgode.

25 JANUARMerkur sekstil Jupiter –  Pravi je dan za rešavanje ozbiljnijih poslovnih poduhvata i sve to može rezultirati prilivom novca. Idealan dan je za putovanja u inostranstvo, sređivanje dokumentacije, polaganje ispita, učenje, pisanje, potpisivanje dokumentacije i slično.

28 JANUARMerkur kvadart Uran – Ovo je dan kada možete očekivati zastoje i probleme. Kvarovi, poteškoće, neprijatni razgovori, promena planova u zadnji čas učiniće vas nervoznim i teškim za saradnju.

NAPOMENA: Navedeni važniji astrološki tranziti će uticati na sve vas bez obzira koji ste znak u horoskopu. Naravno, neki će osetiti veći uticaj a neki manji. Na primer, ako se egzaktan aspekt dešava iznad neke vaše lične natalne planete onda će sigurno uticaj tranzita biti osetniji.  A kako navedeni aspekt utiče direktno na vas saznaćete ukoliko zakažete konsultacije i tumačenje vaše natalne karte.