03 FEBRUARMERKUR SEKSTIL MARS (4) – Ovo je dan za obavljanje posla u čemu možete imati pomoć mlađe osobe. Izbagevajte rasprave i svađe sa mlađim muškarcem na radnom mestu. U vožnji budite oprezni jer su mogući manji problemi ili kvarovi. Neki od vas moraće da obave teži fizički posao.

04 FEBRUAR – VENERA KVADRAT JUPITER (21) – S obzirom da je ovog dana Mesec u znaku Vage, naglasak ovog tranzita je na ljubavnim odnosima ali i na dešavanjima koje ne možete kontrolisati ili koja su možda protiv vaše volje. Neke ljude ne možete sprečiti da vam uđu u život jer se ne pitate samo vi. U emotivnim odnosima moguće je preterivanje u iskazivanju osećanja, dok će drugima biti sve malo.

06 FEBRUAR – VENERA SEKSTIL URAN (25) – Ovo je dan za moguće promene u emotivnom životu.  Veza će se poboljšati ili se završiti uz obostranu saglasnost. Moguće je i fizičko udaljavanje od partnera zbog putovanja. Iznenađenje kojem se niste nadali. Za one koji nisu u vezi, ovaj dan može doneti nova poznanstva.

10 FEBRUAR – SUNCE KVADRAT JUPITER (22) – Potreban je oprez jer ne žele vam svi dobro. Pazite se onih koji vam najviše ugađaju i udeljuju najviše komplimenata. Želja za uspehom koja ne zavisi direktno od vas. Moguć je susret sa osobom koja je veliki egoista i kojeg nije briga za druge ljude i njihove potrebe.

13 FEBRUAR – MERKUR KVADRAT JUPITER (22) – Neophodan je oprez u vožnji posebno pri putovanju inostranstvo ili na auto-putu. Ovo je dan kada možete potrošiti puno novca na kupovinu jeftinijh stvari a da na kraju potrošite veliku svotu novca. Svesnost da posedujete nedeovoljna znanja može delovati podsticajno. Problemi pri putovanju i inostranstvo. Problemi sa dokumentacijom.

13 FEBRUAR – SUNCE SEKSTIL URAN (25) – Ovo je dan kada biste trebali da realizujete neke nove poslovne ideje jer se mogu pokazati kao uspešene. Šef ili poslodavac će biti otvoren za nove projekte. Moguće je novo poznanstvo sa uticajnom osobom. Pozovite stručnu osobu da rešite problem oko struje.

15 FEBRUAR – MERKUR SEKSTIL URAN (25) – Dan je idealan za polaganje ispita, nove pregovore, ugovore, za putovanja, kupovinu, polaganje ispita, upisivanje kursa i slično. Svi novi počeci su više nego dobro došli, pa čak i ako se radi i o naizgled nevažnim stvarima poput, početka čitanja nove knjige, poput razgovora sa novim poznanikom, šetnje drugom ulicom, kupovinom u drugom marketu i slično. Sve ima svoje značenje iz kojeg se može izvući neko iskustvo.

17 FEBRUAR – MARS KVADRAT NEPTUN (13) – Obratite pažnju na iskrenost muškarca sa kojim st u kontaktu, bez obzira da li se radi o poslu ili emotivnoj vezi. Ovog dana muškarci mogu biti skloni zdrastvenim tegobama, mogu prespati i zakasniti na posao ili se uspavati tokom dana.

17 FEBRUAR – SUNCE KONJUNKCIJA MERKUR (28) – Ovo je dan za razgovore i susrete sa šefom ili drugom uticajnom osobom. U saobraćaju ćete primetiti povećani broj policijskih patrola. Uspeh u polaganju ispita i školovanju. Važni razgovori. Obnova i sređivanje dokumentacije.

21 FEBRUAR – VENERA KONJUNKCIJA NEPTUN (13) – Povoljan dan za razmenjivanje nežnosti i fizičku bliskost. Sreća u ispunjenje u emotivnim odnosima. Romantični susreti. Sudbinski susret i ljubav. Moguć je početak tajne ljubavne veze.  Ženske osobe biće sklone da čine dobra dela.

21 FEBRUAR – MERKUR SEKSTIL SATURN (6) – Ovo je idealan dan za izmirenje sitnijih dugovanja ili obaveza. Takođe, dan je idealan za vraćanje starog od mlađe osobe. Posetite osobu koju niste dugo videli a koja živi na selu.

25 FEBRUAR – VENERA KVADRAT MARS (18) – Ovo je dan koji može doneti razna dešavanja, a s obzirom da se sve dešava na lošem – 18 tom stepenu treba biti obazriv. Moguć je sukob sa kolegama na poslu. Moguće su nesuglasice u partnerskim odnosima, svađe ili neverovatna privlačnost. Neke od vas očekuju problemi unutar porodice ili kvarovi u domu.

25 FEBRUAR  – MERKUR KONJUNKCIJA NEPTUN (13) – Trebalo bi biti obazriv jer ovo je dan stvoren za laganje, davanje lažnih izgovora, krađu, razne gubitke, zaboravnost, štetu itd. Mlađoj osobi ili deci ne verujte baš sve na reč. Iskušajte mlađu osobu i proverite njenu naklonost. Problemi u prevozu, problemi sa telefonom, lošija interenet veza i slično. Osobe rođenene sa Ascendentom u Blizancima ili Devici mogu biti skloni prehladi.

27 FEBRUAR – VENERA SEKSTIL PLUTON (20) – U emotivnim odnosima može doći do ljubomore i posesivnosti ali  sve to će  imati pozitivno dejstvo jer će se parovi više okrenuti sebi i tome da porade na svom odnosu. Strastveni emotivni susreti. Erotska privlčanost.

28 FEBRUAR – MERKUR KVADRAT MARS (20) – Budite oprezni jer su mogući padovi, udarci, ali i ozbiljnije neprilike u saobraćaju jer se sve kvadrat dešava na 20 stepenu (stepen Škorpije – smrtna opasnost). Moguće su svađe,uvrede, žešći i otvoreniji verbalni napadi.

28 FEBRUAR – MERKUR SEKSTIL PLUTON (20) – Mlađa osoba zna šta želi i sve će uraditi da to toga dođe. Ovo je dan za ubeđivanja i traženje podrške. Vesti koje vam neće naročito prijati i koje u vama mogu probuditi ljubomoru.

NAPOMENA: Navedeni važniji astrološki tranziti će uticati na sve vas bez obzira koji ste znak u horoskopu. Naravno, neki će osetiti veći uticaj a neki manji. Na primer, ako se egzaktan aspekt dešava iznad neke vaše lične natalne planete onda će sigurno uticaj tranzita biti osetniji.  A kako navedeni aspekt utiče direktno na vas saznaćete ukoliko zakažete konsultacije i tumačenje vaše natalne karte.