ASPEKTI ZA DECEMBAR 2017

NAPOMENA: Navedeni važniji astrološki tranziti će uticati na sve vas bez obzira koji ste znak u horoskopu. Naravno, neki će osetiti veći uticaj a neki manji. Na primer, ako se egzaktan aspekt dešava iznad neke vaše lične natalne planete onda će sigurno uticaj tranzita biti osetniji.  A kako navedeni aspekt utiče direktno na vas saznaćete ukoliko zakažete konsultacije i tumačenje vaše natalne karte.

01 DECEMBARMARS OPOZICIJA URAN – Ovo je dan kada može doći do promena planova u poslednji čas. Muškarci bi trebali da budu posebno oprezni i da računaju na nepredviđene i stresne situacije. Mogućnost nezadovoljstva zbog novca i promene koje dolaze zbog finansijskih problema.

02 DECEMBARJUPITER TRIGON NEPTUN – Ovaj aspekt će se sigurno osećati nekoliko meseci ali ovog dana aspekt je egzaktan. Mogući su veći dobici ali samo kroz neke vidove poslovanja, potom,moguća su poskupljenja zdrastvenih usluga, gasa, goriva, lekova i cigareta. Moguća su daleka, prekookeanska putovanja ili kontakti sa ljudima koji žive na drugom kontinentu. Idalan period za početak privatnog posla vezanog za zdravstvo ili humanitarnu organizaciju. Srećno rešenje problema kroz Crkvu, tj. religiju.

U negativnom kontektstu, ovo je period u kojem mogu kulminirati virusne infekcije (Neptun) i proširiti se neverovatnom brzinom (Jupiter).

Veći dobici su mogući kroz tajnost, neki vid nelegalnosti ili prevaru.

03 DECEMBARSUNCE KVADRAT NEPTUN – Danas obratite pažnju na zaboravnost, a što najzanimljivije ta zaboravnost će najpre biti prisutna kod uspešnih osoba, šefova ili autoriteta. Mogući su nesporazumi u komunikciji, falsifikovanje dokumenata ili nevalidni (neovereni dokumenti). Obratite pažnju šta pričate i gde jer neko može slučajno naići tuda i čuti i ono što ne treba.

06 DECEMBARMERKUR KONJUNKCIJA SATURN –Ovo je povoljan dan sa članovima familije koje niste dugo videli. Idealan dan za donošenje odluka vezanih za porodicu i kuću.  Sa decom su mogući problemi oko učenja te se nemojte libiti da ih kaznite ako je to za njihovo dobro. Odlaganje putovanja. Najbolje je ništa ne komentarisati i ne odgovarati na pitanja.

06 DECEMBARMERKUR SEKSTIL MARS – Istog dana su 3 egzaktna aspekta što još više potvrđuje da nas tokom ovog dana očekuju razna dešavanja. Ovaj aspekt donosi prodorniju komuniciju i pomalo agresivnu ako se oseti da drugačije ne može da iskaže svoje mišljenje. U vožnji je potreban neophodan oprez, mada zbog ovih aspekata bi trebalo da obratite pažnju i gde parkirate auto.

06 DECEMBARMARS SEKSTIL SATURN – Ovo je dan kao stvoren da se završe odavno započeti poslovi, kako bi se u skorije vreme mogli posvetiti novim poslovima. Mogući su kontakti sa muškom osobom koju niste dugo videli. Porodični susret ili porodična rasprava oko starog problema koji se ponavalja generacijama.

10 DECEMBARMERKUR TRIGON URAN  –  Dan kada su moguća iznenađenja i promene. Budite spremni na njih u svakom trenutku. Takođe, mogući su susreti i razgovori sa veoma inteligentnim osoboma od kojih možete nešto naučiti ili čuti nešto novo, idealan dan je za kupovinu, učenje, polaganja ispita i za sklapanje novih prijateljastva.

10 DECEMBARVENERA KVADRAT NEPTUN  – Ženske osobe bi trebale da budu posebno pažljive jer ovo je dan kada će se one zdrastveno loše osećati, kada je moguća mučnina, vrtoglavica ili kada će vam se hronično spavati. Obratite pažnju na rok namirnica koje upotrebljavate. Na poslu, možete menjati bolesnu koleginicu. Obratite pažnju na ženske osobe koje srećete na poslu jer jedna od njih ima tedenciju da nešto ukrade ili da vas prevari.

12 DECEMBARSUNCE KONJUNKCIJA MERKUR – Idealan dan za sve vrste slavlja i svečanih okupljanja. Takođe, razgovor sa uticajnom osobom se može pozitivno završiti jer su obe strane spremne na kompromis i pristojno rešenje problema. Ako ste javna ličnost, ovo je povoljan dan za javne nastupe ili javna obraćanja. Započnite novu knjigu.

Osobe rođene u znaku ili podznaku Lava mogu realizovati putovanje, dok će osobe rođene u znaku ili podznaku Device i Blizanaca zabeležiti poslovni ili lični uspeh.

15 DECEMBARVENERA KONJUNKCIJA MERKUR – Ovo je dan kada se mladi mogu lakše zaljubljivati i biti spremniji na ljubavne sastanke. Inače, svi možemo da očekujete prijatne vesti ili susrete sa drugim ljudima. Pošto je danas Mesec u Škorpiji, taj susret može biti čak i sa osobom koja je u kontaktu sa nekom osobom iz vašeg života koja vam je otvoreni neprijatelj, suparnik – rival, a koja vam ipak može iskazati svoje divljenje ili ukazati neku vrstu počasti. Najviše prija pohvala konkurencije.

16 DECEMBARSUNCE TRIGON URAN  –  Ovo je dan kada možete otrkiti neku tajnu i potpuno promeniti mišljenje o nekoj osobi ili situaciji koja vas je pratila. Mogući su iznandni susreti i srećni preokreti. Manje poslovne promene koje će doprineti boljem poslovanju.

20 DECEMBARVENERA TRIGON URAN – Može da donese nestabilnosti u emotivnim vezama, a to još više potvrđuje i skora konjunkcija Venere (ljubav) i Saturna (odbijanje, hlađenje). Znači, mogući su raskidi, razdvajenje, vidno napeti odnosi ili potpuno odvojeni planovi za praznike što će doneti razdor u emotivnim vezama. U boljim slučajevima, ovo je prilika za nova emotivna poznanstva i početak novih emotivnih veza sa starijim osobama. Moguć je i iznenadni susret sa bivšim partnerom.

21 DECEMBAR SUNCE KONJUNKCIJA SATURN – Zanimljivo je da danas počinje zima, a da je samo dan ranije Saturn (zima) ušao u znak Jarca (zima). Ovo može da nagovesti da će zima ove godine biti veoma jaka. Ako se setimo da je tokom trnazita Saturna (sneg) u Strelcu (Amerika) palo neočekivano puno snega na severnom američkom kontinentu, Saturn (sneg) u Jarcu (Srbija, Balkan) može da donese rekordne snežne padavine na Balkanu. Sunce u konjunkciji sa Saturnom donosi opomene i kritike autoriteta i šefova, a mogući su i susreti i ozbiljniji razgovori sa ocem ili dedom (vezani za porodičnu prošlost).

25 DECEMBARVENERA KONJUNKCIJA SATURN  – Za sve one koji vole zimske i novogodišnje čarolije imaće u čemu da uživaju jer je ovo dan predviđen baš za to – kupovinu novogodišnje jelke, kićenje i sređivanje kuće za predstojeće praznike.

Moguć je dobitak preko starije ženske osobe – najpre bake.

Dan je povoljan za susrete sa starijim osobama ili osobama koje dugo niste videli. Starije osobe koje su same mogu ostvariti poznanstvo ili započetu novu emotivnu vezu.

28 DECEMBARMARS TRIGON NEPTUN  – Muška osoba vam može pomoći da rešite postojeći problem. Uspešno dolazite do pozajmice. Obratite pažnju na mušku osobu koja želi da vas prevari. Muškarci mogu biti pospaniji nego obično i skloni prehladi.