NAPOMENA: Navedeni važniji astrološki tranziti će uticati na sve vas bez obzira koji ste znak u horoskopu. Naravno, neki će osetiti veći uticaj a neki manji. Na primer, ako se egzaktan aspekt dešava iznad neke vaše lične natalne planete onda će sigurno uticaj tranzita biti osetniji.  A kako navedeni aspekt utiče direktno na vas saznaćete ukoliko zakažete konsultacije i tumačenje vaše natalne karte.

03 NOVEMBARVENERA SEKSTIL SATURN – Ovo je idealan dan za vraćanje starog duga. Ako vama neko duguje, velike su šanse da vam danas novac bude vraćen. Moguć je pristan susret među starim ljubavnicima. Starije osobe će imati više šanse da započnu emotivnu vezu.

03 NOVEMBARSUNCE TRIGON NEPTUN – Ovo je dan povoljan za zaljubljivanje, sve vrste duhovnog i čulnog uživanja. Dan je pogodan za praštanje, razumevanje i ukazivanje brige drugim ljudima. Muškoj osobi može biti potrebna finansijka pomoć.

04 NOVEMBARVENERA OPOZICIJA URAN – Moguće su iznenadne promene planova na koje ne možete uticati. Bitno je da sve radite polako i provereno i da ne dozvolite da vas iko požuruje jer ćete onda biti nervozni i rastrojeni. Može doći do emotivne razdvojenosti. Draga osoba može otići na put ili na neki drugi način biti razdvojena od vas na par dana.

09 NOVEMBARSUNCE SEKSTIL PLUTON – Ovaj tranzit ukazuje da ćete morati biti pospustljivi prema starijem članu porodice jer mu to dugujete na jedan način. U popodnevnim časovima, šef može zahtevati da ispunite jedan deo obaveza koji se od vas inače ne očekuje.

11 NOVEMBARSATURN TRIGON URAN – Ovo je drugi susret ove dve planete, a uskoro nam predstoji i treći egzaktan trigon. Sada se menja ono što je uglavnom nepromenljivo. Osobe koje su poznate po svojim ustaljenim navikama, izgledu ili životnim običajima vas mogu šokirati ili zaprepastiti. A osobe koje su vas neprekidno frapirale svojim ponašanjem, naprednim razmišljanjima, inovatnim idejama, sada mogu postati ozbiljne, distancirane, nemaštovite. Saturn je planeta nečeg starog a Uran nečeg novog i zato je ovo period kada nešto staro možete menjati za novo ili obrnuto.

13 NOVEMBARVENERA KONJUNKCIJA JUPITER – Ovo je dan koji garantuje veće dobitke, povoljne susrete (poslovne i emotivne) i razvijanje situacije…Pošto se konjunkcija dešava sa Mesecom u Devici, možete dobiti novu koleginicu na poslu ili kroz posao upoznati osobu koja će vas oboriti s nogu. Neki od vas mogu dobiti povišicu ili doći do boljeg radnog mesta ili pozicije. Dan je idealan i za ljubavne susrete, nova poznanstva i nove emotivne početke. Ipak budite oprezni i pročitajte tekst o narednom tranzitu.

13 NOVEMBARMERKUR KVADRAT NEPTUN (11) – Istog dana, osim konjunkcije Venere i Jupitera, dešava se i ovaj negativan aspekt koji uglavnom donosi potrebu da se laže, da se daju lažna obećanja ili da se nešto krije i završava u tajnosti. Obratite pažnju na ono što vam je rečeno, jer ne mora da bude baš sve tačno.

Ovaj aspekt se može odraziti i tako što će na primer muška strana da vam kaže nešto lepo što vi želite da čujete kako bi se opravdala, a da vi poverujete u to i poletite u visine od sreće. Znači, potreban je oprez i provera rečenog i obećanog.

16 NOVEMBAR – VENERA TRIGON NEPTUN  – Ovo je povoljan dan za tajne ljubavne susrete i nova poznanstva koja se istog trenutka mogu pretvoriti u burnu ljubavnu romansu. Velika privlačnost. Prijatelju je potrebna pomoć ili je od prijatelja možete tražiti.

17 NOVEMBARMERKUR SEKSTIL MARS  – Potreban je oprez pri rukovanju mašinama na poslu, oštrim predmetima ili prilikom upravljanja motornih vozila. U komunikaciji sa drugim ljudima možete biti nestrpljivi i prodorni. Moguća je svađa zbog psovke koja se može završiti i fizičkim obračunom.

19 NOVEMBARMARS KVADRAT PLUTON – Ovo je dan kada su moguće neprijatnosti kroz mušku osobu koja dolazi iz inostranstva. Takođe, mogući su problemi tokom dalekih putovanja ili u poslovanju za inostranu kompaniju. Muška osoba vas može prisiljavati na nešto što ne želite. Izbegavajte trgove ili veća okupljanja u gradovima u inostranstvu zbog mogućih terorističkih napada.

21 NOVEMBARVENERA SEKSTIL PLTUON  – Ovo je dan kada je erotska privlačnost pojačana. U nekim susretima, pogotovu onima koji će zabaležiti stari emotivni partneri, očekujte ljubomoru ili posesivne impulse. Ženske osobe mogu zakazati odlazak kod ginekologa, a druge bi mogle da ostane u drugom stanju.

25 NOVEMBARMERKUR TRIGON URAN – Fantastičan dan za susrete sa prijateljima ali i za stvaranje novih poznanstava i prijateljstava. Ovo je dan i kada možete čuti nešto interesantno, kada možete nešto novo naučiti, pokrenuti novi posao ili se obradovati nekom novom kupovinom.

28 NOVEMBARMERKUR KONJUNKCIJA SATURN – Problemi u komunikaciji, loš internet, kašnjenje autobusa, kvarovi na prevoznim sredstvima, korišćenje starih uređaja u nedostatku boljih,problemi vezani za učenje, loš dan za polaganje ispita, duže čekanje na granicama ili veće kontrole, problemi sa decom.