Ove godine nas očekuje još jedan važan astronomski događaj a to je totalno pomračenje Sunca. Karakteristično za ovaj događaj je to što će  totalno pomračenje Sunca najpre moći da prate stanovnici SAD-a, što u astrološkim smislu ukazuje da će ovo pomračenje najviše uticati na građane severne Amerike, pa tek i na ostale stanovnike Zemlje.

Sunce u astrološkom svetu predstavlja život, uspeh, pobedu, volju i dobru energiju a pri njegovom pomračenju može doći do umanjenja njegovog dobrog uticaja.

Solarna eklipsa se događa na 28 stepenu Lava, na zvezdanoj nekretnici Regulus, što naglavaša važnost ovog događaja jer je ova nekretnica poznata po veoma značajnim ljudima, vladarima, osobama na visokim funkcijama ,poput predsednika ili kraljeva. Zbog toga je ova totalna Solarna eklipsa zabrinjavajuća, jer neke ljude na visokim položajima može navesti na nepromišljene, loše odluke. Imajući u vidu, da i sam predsednik Amerike, Donald Tramp, ima Ascendent na nekretnici Regulus, ali i da se totalno pomračenje Sunca dešava baš iznad teritorije SAD-a, možemo zaključiti da će ovaj dan biti veoma značajan za stanovnike ove zemlje. Ako pratite svetsku politiku i dešavanja, verovatno ste čuli za sve oštriju politiku retoriku SAD –a prema Severnoj Koreji zbog njenog nukluearnog programa, te se ovaj astronomsko – astrološki događaj može odraziti i na neke odluke vezane za odnose između ove dve zemlje.

 

Za sve ostale, ovo je dan kada bi trebali da budete pažljivi u odnosu prema ocu (pogotvu u večernjim časovima), u odnosu prema vlasti (policiji, zakonu, sudstvu), odnosu prema šefu ; srčani bolesnici bi trebalo da budu posebno pažljivi; potreban je oprez u rukovanju sa staklom, ogledalima; vaša mačka se može ponašati malo čudnije nego obično, nekima može pregoreti sijalica itd, itd….Varijanti na temu pomračenja je hiljadu.

Ako ste podznak Lav, trebalo bi da povedete računa o svom zdravlju jer vam neće biti dobro. A neki od vas mogu očekivati finansijski trošak.

Ukoliko ste podznak Devica, moguća je briga oko bolesne osobe. Kritika šefa.

Rođeni sa Ascendentom u Vagi mogu imati problema u odnosu sa prijateljima ili njihovi prijatelji mogu imati neku nevolju.

Ako ste podznak (Ascendent) Škorpija, ovo je dan kada ne biste trebali da očekujete uspeh. Kritika. Poslovni promašaj.

Rođeni sa Ascendentom u Strelcu, mogu imati problema pri putovanju u inostranstvo, na graničnom prelazu, problem sa dokumentima ili sa ljudima iz inostranstva sa kojima sarađujete.

Rođeni sa Ascendentom u Jarcu trebalo bi da povedu računa o dugovanjima. Izbegavajte davanje ili uzimanje pozajmica.

Rođeni sa Ascendentom u Vodoliji, mogu očekivati poteškoće u emotivnom, partnerskom odnosu.

Ukoliko ste rođeni sa Ascendentom u Ribama, povedite računa o zdravlju. Mogući su i problemi u odnosu sa kolegama.

Ako imate podznak u Ovnu, vaša čast ili dostojanstvo mogu biti dovedeni u pitanje i to se može odraziti i na poslovne i na emotivne odnose.

Rođeni sa Ascendnetom u Biku možete očekivati problem u vezi sa partnerom. Izbegnite ovog dana važnija okupljanja, proslave ili izlaske.

Ukoliko je vaš Ascendent u Blizancima, moguće su manje neprilike u porodici ili vezano za dom (poput kvarova ili manje štete).

I na kraju, osobe rođene sa podznakom u Raku, bi mogle da imaju problema sa telefonom, problematične internet veze, na primer, a trebale bi da izbegavaju i veće kupovine, kao i duža putovanja.

One thought on “21 AVGUST 2017 – TOTALNO POMRAČENJE SUNCA (Total Solar eclipse – 21.8.2017)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *